Restaurants en toeristische attracties in de buurt  van Hoei

RESTAURANTEN in Hoei

TOERISTISCHE ATTRACTIES

Fort de Huy – Museum van het Verzet en Concentratiekamp: Chaussée Napoléon 4500 Huy. 085/21.53.34. Staande op een rots met uitzicht op de Maas, dateert het fort uit 1818. Het biedt een educatief museum over het concentratiekamp was tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Boot Val Mosan: Maison du tourisme, Quai de Namur 1 in Hoei Huy. 085/21.29.15. Ontspannende wandeling over het water, een zachte manier om de stad te ontdekken.

Recreatie Center Mont Mosan, Plaine de la Sarte in Hoei. Ideaal voor kinderen. Pretpark met speeltuin, zeeleeuwen shows, minigolf, springkastelen, ponyrijden …

Het Kasteel van Modave Allée du Château -4577 Modave  op te zetten naast Hoyoux in een park beschermd natuurgebied met grondwateronttrekking. Een plek vol geschiedenis en prachtig gerestaureerd.

Het kasteel van Jehay  Allée du Château tot en met 4540 Jehay Met zijn unieke dambord gevel in Europa. Uitzonderlijke tuinen en frequente tentoonstellingen van sculpturen.

Collegiale van Amay Place Ste Ode aan 4540 Amay Het schip en de avant-corps zijn uit 1089. Uitzonderlijke Merovingische sarcofaag.

Meesters van het Vuur  Rue de Bende  5-4540 Amay   Onder een oude smederij in 1897, de meesters van het Vuur nodigen u uit voor een uitgebreide reis door de tijd en de wetenschap.