Het gastenhuis

dateert van de XVIIe eeuw en is gelegen in het centrum van Hoei, op 150 meters van de Grote Markt en van de “Oude Stad”. het is een prachtig voorbeeld van Maaslandse Renaissance-stijl met zijn typische vensterkuizen en stenen daklijsten. Het was vroeger een klooster. De salonfresco zijn hier het bewijs van.

De slaapkamer

Ons huis heeft een comfortabele slaapkamer met een tweepersoonsbed (of 2 aparte bedden) en 2 extra bedden voor kinderen. Het kan daarom worden geconfigureerd in een “familiekamer”. De badkamer heeft een bad (met douchekop) en toilet. Een kleine lounge biedt de perfecte omgeving om te ontspannen na een dag de regio te hebben verkend. Ga op de stoelen zitten om een ​​goed boek te lezen of controleer je tablet (gratis wifi), met een kopje thee of warme koffie. Let op: beddengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen. Huisdieren zijn niet toegestaan ​​en het huis is “niet roken”.

Inlichtingen? +32(0)474.565.572
lesaugustins@gmail.com
b&b 006

Dit is een Charmio charmeverblijf - Bed & Breakfast en Charmehotels

De privé-tuin is volledig omringd door oude muren en de boomgaard geeft aan dit geheel een landelijk karakter in het hart van de oude stad. Veilige parking in de eigendom. Gratis wifi.